Nerokas idea! Facebook-historian saa nyt kirjaksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Facebook toimii sen sosiaalisen hyödyn lisäksi monelle myös eräänlaisena päiväkirjana. Aikajana-toiminnon avulla käyttäjä pystyy tarkastamaan oman elämänsä tapahtumia vuosienkin päähän. Nyt Facebook-historian pystyy painamaan kovakantiseksi kirjaksi.

Likebooks on yhtiö, joka on hiljattain julkaissut verkkosivuillaan lehdistötiedotteen uudesta Facebook-kirjan painamismahdollisuudesta. Yhtiö tulostaa asiakkaansa aikajanan kovakantiseksi teokseksi, jossa toistetaan yhteisömediassa julkaistuja tapahtumia aina vuoteen 2007 saakka.

Kirjan paksuudesta riippuen sen arvo on 12 dollarista 137 dollariin, eli hinta vaihtelee alle kymmenestä eurosta reiluun sataseen. Sivumäärä voi vaihdella 25 ja 500 välillä, riippuen tietysti siitä, mitä tapahtumia asiakas tahtoo kirjansa sivuille saattaa ja siitä, kuinka aktiivinen Facebook-käyttäjä on ollut. Likebooksin mukaan ihmiset tuottavat Facebookin vuosittain materiaalia keskimäärin satasivuisen kirjan verran.