Coco nautti olutta – katse kiinnittyi 30 senttiä leuan alle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Räppäri Ice-T:n muodokas Coco-vaimo oli nuorempana omien sanojensa mukaan poikatyttö, joka pelaili jalkapalloa. Sittemmin kaunotar on varttunut erääksi tämän ajan kuumimmista seksipommeista, jonka vartaloa ihailee suuri joukko faneja.

Nyt Coco on kuvattu oluen merkeissä, kun neitokainen sai kunnian kaataa ensimmäisen tuopillisen harvinaisesta Hofbrauhausin vaaleasta vehnäoluesta. Las Vegasissa järjestetyssä tilaisuudessa huomion taisivat kuitenkin varastaa Cocon muodot.

Nicole Coco Austin on nähty vuodesta 2011 lähtien Ice Loves Coco -realitysarjassa, joka keskittyy kuvaamaan neitokaisen bisneksiä ja avioliittoa räppäri Ice-T:n kanssa. Harva tietää, että blondi on julkaissut taannoin myös Angel-nimisen fiktiivisen teoksen, joka julkaistiin vuonna 2011.