Kelly esittelee muhkeaa rintamustaan – haluaa muidenkin näkevän

Viihdeuutiset · Stara.fi

Glamourmalli Kelly Brook tunnetaan kurveistaan, mutta myös rugbypelaaja Danny Ciprianin tyttöystävänä. Taannoin kilpailijatar Katie Price väitti Dannyn pettävän Kellyä hetkellä millä hyvänsä, mutta ainakin toistaiseksi suhde voi hyvin.

Nyt burleski-tähtenäkin tunnettu Kelly poseeraa lomakuvissa yhdessä Dannyn kanssa. Otosten perusteella suhde on hyvissä voimissa. Kuvissa Kelly korostaa erityisesti omaa rintamustaan, jonka kuvia hän on julkaissut lomalta Twitterissä.

33-vuotias Kelly Brook valittiin taannoin The Sun -lehden äänestyksessä Britannian seksikkäimmäksi naiseksi. Brook seurustelee rugbypelaaja Danny Ciprianin kanssa. Pariskunta on ollut yhdessä siitä lähtien, kun Kelly erosi eksästään Thom Evansista.