Tuomitun veli suuttui oikeudessa – repi tuomarilta peruukin päästä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tuomioistuinten tuomiot puhuttavat kansalaisia usein, ja varsinkin alioikeuksista tulee usein hyvinkin kyseenalaisia ja virheellisiä tuomioita. Nyt brittiläisessä tuomioistuimessa on tapahtunut erikoinen välikohtaus.

27-vuotias kunto-ohjaaja tuomittiin 30 kuukaudeksi vankilaan ajettuaan ihmisen kuoliaaksi autollaan. Ipswichin käräjäoikeudessa tapahtuneessa välikohtauksessa tuomitun veli ei ilmeisesti pitänyt tuomiota oikeana, sillä hän ryntäsi tuomarin luokse ja repi tämän päästä brittituomareiden käyttämän viitan ja hassun peruukin.

Asiasta kertoneen Mirror-lehden mukaan veli puolusti tuomittua perheenjäsentään kovaan ääneen ja nousi tuomareiden pöydän luokse. Sinne päästyään mies ehti repiä peruukin ja viitan ennen kuin kaksi vartijaa ehti ottaa hänet kiinni. Hyökkääjä otettiin kiinni ja häntä odottaa nyt oma oikeudenkäynti.