Jennifer Nicole Lee pulahti uimaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen fitness-kaunotar Jennifer Nicole Lee tunnetaan hekumallisesta bikinivartalostaan, jota nainen esittelee varsin usein Miami Beachin rannalla. Viime aikoina hänen asunsa ovat pettäneet epäilyttävän usein.

Floridan aalloissa ikuistettu seksikäs perheenäiti on parin kuukauden sisään tullut paljastaneeksi ”vahingossa” ylimääräistä alueitaan jo lukuisia kertoja. Tällä kertaa bikinien alaosa valahti neitokaisen noustessa uima-altaasta. Tapausten yleisyyden perusteella voisi olettaa, että kyse oli silkasta julkisuuden kalastelusta.

Jennifer Nicole Lee tunnetaan siitä, että monissa otoksissa hänen yllään nähdään minimittaiset bikinit, joista muodot ovat pursuamaisillaan ulos. Jokin aika sitten tähden valkoiset bikinit pettivät aalloissa, kun toinen olkain yllättäen irtosi. Jenniferin onnistui pelastaa tilanne viime hetkellä.