Fitness-missi Mari Kasvi raskaana – upeat kuvat julki

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen bikinikaunotar Mari Kasvi kisasi taannoin Torontossa järjestetyissä bikiniammattilaisten MM-kilpailuissa. Hän on ensimmäinen suomalainen, joka on päässyt kilpailemaan bikiniluokassa ammattilaistasolla.

Sittemmin Mari julkaisi Facebookissa ultraäänikuvan ja kertoi sen yhteydessä olevansa raskaana. Nyt Mari Kasvi nähdään poseeraamassa upeissa mallikuvissa fitness-asuissa ja vauvamasu pyöreänä.

Kuva: Petri Mast
Kuva: Petri Mast
Kuva: Petri Mast
Kuva: Petri Mast

Suomalainen fitness-kaunotar Mari Kasvi on menestynyt mainiosti myös kansainvälisellä tasolla, sillä hänet valittiin taannoin Miss Bikini Americaksi. Hän kirjoittaa verkossa omaa blogiaan osoitteessa www.bodycamp.eu/marinblogi. Blogissaan hän keskittyy raskauteen, urheiluun ja ravintoon.