Miranda Kerr joogasi bikineissä – näin seksikkäältä näytti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miranda Kerr tarjosi äskettäin kuvaajille silmäniloa ollessaan Kore Organics -meikkibrändin kuvauksissa. Neitokaisen pusero valahti alas ja paljasti hänen rintansa.

Nyt Miranda on viettänyt aikaansa rannalla joogan merkeissä. Neitokainen nousi silta-asanaan, joka korostaa otetussa kuvassa hänen hoikkaa vartaloaan. Aivan kaikille kyseinen harjoite ei ole toimiva, sillä esimerkiksi ylipainoiselle ihmiselle se voisi olla liian rankka. Kerrillä tätä ongelmaa ei ole.

Miranda Kerr kertoi aiemmin tänä vuonna haastattelussa suhtautuvansa todella intohimoisesti terveyteen ja urheiluun. Hän on opiskellut ruokavalioita, ja tietää hyvän ravinnon vaikuttavan ihmisen suorituskykyyn. Hän ei kuitenkaan suostu tarkkailemaan kaloreja, sillä se ei ole mallin mielestä olennaista.