Adrienne Maloof rohkeassa asussa kaupungilla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Beverly Hillsin täydelliset naiset -realityohjelmasta tuttu Adrienne Maloof on tosielämän puumanainen. Hän seurustelee rokkari Rod Stewartin 32-vuotiaan Sean-pojan kanssa.

51-vuotias kaunotar bongattiin nyt Chateau Marmont -hotellin edustalta nuoren rakastajansa kanssa. Adrienne oli valinnut ylleen asun, joka oli nuorekkuudessaan erittäin paljastava. Paita ei paljon hänen rintavarustustaan peitellyt, ja nännivilautus olikin äärimmäisen lähellä.

Adrienne erosi äskettäin miehestään tohtori Paul Nassifista kymmenen vuoden avioliiton jälkeen. Pari laittoi suhteelleen pisteen viime vuoden marraskuussa, minkä jälkeen he riitelivät oikeudessa lastensa huoltajuudesta. Maloof on ehtinyt erota jo kertaalleen uudesta kullastaan, Sean Stewartista. Riitojen jälkeen pari kuitenkin palasi takaisin yhteen.