Jo on aikoihin eletty! Lady Gagan kynnestä maksettiin 12 000 dollaria

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin artisteihin lukeutuva Lady Gaga joutui taannoin selkäleikkaukseen, jonka seurauksena hän joutui käyttämään pyörätuolia ja perumaan lukuisia keikkoja. Laulaja on nyt jo paremmassa kunnossa.

Nyt Lady Gaga on kuitenkin noteerattu muutoin kuin kuntonsa tai musiikkinsa merkeissä. Verkossa on nimittäin huutokaupattu poptähden keikkapaikalle syyskuussa 2012 hukkaama tekokynsi huikealla 12.000 dollarin hinnalla.

ladygaga05062013b

ladygaga05062013a

Kynnen löysi Irlannin Dublinissa sijaitsevan Aviva Stadium -keikkapaikan henkilökuntaan kuuluva henkilö, joka päätti panna sen nettiin myyntiin. Pakettiin kuului myös keikalla ikuistettu valokuva, jossa poptähdellä oli japanilaisen kynsitaiteilija Aya Fukudan valmistama kynsi vielä kädessään.

27-vuotias Lady Gaga ei ole toipumisestaan huolimatta vielä tehnyt paluuta keikkalavoille. Hänen huhutaan suunnittelevan paluuta duetoimalla toisen huippusuositun laulajattaren, Beyoncen, kanssa tämän konsertissa. Lady Gagan uskotaan esiintyvän Beyoncen kanssa New Yorkin Brooklynissä 3. elokuuta järjestettävässä konsertissa.