Puista putoilleet käärmeet aiheuttivat paniikin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Uutisoimme alkuvuodesta erikoisesta ilmiöstä, jossa hämähäkit näyttivät täyttävän taivaan Brasilian Santo Antonio da Platinassa. Tuhannet isokokoiset hämähäkit roikkuivat seiteissä, jotka oli kudottu esimerkiksi sähölankojen varaan.

Yhdysvaltain pääkaupungin asukkaat saavat sen sijaan varoa saamasta käärmeitä niskaansa. Washington City Paper -lehden mukaan Washington D.C.:n poliisit ovat vastaanottaneet ilmoituksia, joissa paikallisen Walter C. Pierce Community Park -alueen leikkipuiston puista kerrotaan pudonneen käärmeitä.

– Torstaina 23. toukokuuta saimme soiton käärmeistä, jotka putosivat puista. Ne säikäyttivät lapset, ja kaikki pakenivat paikalta. Tämä tapahtui leikkipuiston alueella, paikallinen poliisi Joseph Perren kuvaili lehdelle.

– Nappasin yhden, joka oli tarpeeksi pieni mahtumaan tyhjään vesipullooni. Se oli ehkä musta rottakäärme. Ne elävät puussa, ja lämmin ilma ajaa ne pois sieltä, poliisi jatkoi.

Rottakäärmeet eivät leikkipuiston lasten ja heidän valvojiensa onneksi ihmiselle vaaraksi. Kuten nimikin antaa olettaa, kyseiset myrkyttömät matelijat metsästävät lähinnä rottia, ja niiden kerrotaan pelkäävän ihmisiä. Tämä tuskin kuitenkaan lohduttaa käärmekammoisia, ja tapahtumien karmivuutta lisää se, että leikkikenttä on rakennettu 1800-luvun hautausmaan päälle.