Amanda Bynes syösykierteessä – häädettiin kotoaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Viiden tähden sekopääksi tituleerattu Amanda Bynes kärsii hänen vanhempiensa mukaan skitsofreniasta. Huumeiden kanssa touhuileminen tekee hänestä vain entistäkin sekavamman, ja nyt neitokainen on onnistunut järjestämään itselleen häädön.

Kaikki tuntuvat olevan Amanda Bynesin touhuihin kyllästyneitä. Sen lisäksi, että Amandan vanhemmat yrittävät saada 27-vuotiaan tyttärensä holhouksensa alaiseksi, ovat myös näyttelijän naapurit kurkkua myöten täynnä neitokaisen ongelmia. Tähti nimittäin joutui tyhjentämään New Yorkin asuntonsa, ja muuttoauto haki hänen tavaransa viime viikolla.

Amanda Bynes pidätettiin äskettäin, koska hän heitti vesipiipun asuntonsa ikkunasta. NBC New Yorkin mukaan poliisit olivat saapuneet paikalle ovimiehen ilmoitettua rakennuksessa tapahtuneesta häiriökäyttäytymisestä. Bynes oli nimittäin polttanut marihuanaa kerrostalonsa aulassa, ja livahtanut sen jälkeen 36. kerroksessa sijaitsevan luksuskotiinsa. Kun virkavalta oli saapunut paikalle, oli Bynes heittänyt bonginsa ikkunasta ulos.