Suosikkilaulajatar uudessa Star Wars -elokuvassa?

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Englantilainen Florence and the Machine -bändi on niittänyt menestystä ympäri maailmaa Lungs ja Ceremonials -levyillään. Nyt indie rock -yhtyeen fanit ehkä yllättyvät kuullessaan bändin solistin Florence Welchin mahdollisesta uudesta urasuuntauksesta.

26-vuotiaan kaunottaren uumoillaan nimittäin saavan roolin uudesta Star Wars -elokuvasta, sisäpiiriläinen paljastaa The Sun -lehdelle. Isossa-Britanniassa kuvattava elokuva on jo seitsemäs Star Wars -elokuva. Vuonna 2015 julkaistava elokuva on ollut hurjan huhumyllyn pyörteissä muun muassa ohjaaja- ja päänäyttelijävalintojensa tiimoilta.

– Florencea harkitaan suureen rooliin, joka muuttaisi hänet A-luokan näyttelijättäreksi yhdessä yössä, lähde kertoo The Sunille.

Lehden mukaan laulajattaren tyyli ja lavaesiintymistaidot kiinnittivät elokuvantekijöiden huomion. Lähde kertookin, kuinka elokuvaan halutaan tehdä yllättäviä näyttelijävalintoja. Huhujen mukaan poplegenda Michael Jacksonin lapset Prince ja Paris olisivat halukkaita koe-esiintymään elokuvaa varten.

Florence and the Machinen vuonna 2009 ilmestynyt debyyttialbumi Lungs singahti nopeasti Ison-Britannian albumilistojen kärkisijoille. Albumin myötä yhtye voitti myös parhaan uuden artistin Grammy-palkinnon. Kokoonpanon toinen julkaisu Ceremonials niitti myös kiitosta kriitikoiden keskuudessa, ja menestysalbumi toikin yhtyeelle muun muassa arvostetun Grammy-ehdokkuuden.