Valtava ulkomainos: ”Miksi Justin Bieber on niin surullinen?” – tässä vastaus

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tämän hetken suosituin ja seuratuin teini-idoli Justin Bieber sai vastikään entisen tyttöystävänsä Selena Gomezin takaisin, mutta huhujen mukaan vain koeajalle. Viime päivinä poppari on ollut otsikoissa myös hurjastelun merkeissä, mutta eilen eräs räppäri otti syyn niskoilleen.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Nyt Justin on tullut esiin perin erikoisessa paikassa, sillä hänen kasvonsa komistavat valtavaa ulkomainosta Hollywoodissa. Mainoksessa kysytään ”Miksi Justin Bieber on niin surullinen?” ja vastaukseksi kerrotaan, että nuorten liian alhaisten palkkojen takia. Vielä ei ole tietoa miksi Justinia käytetään mainoksessa ja onko hän antanut käyttöön luvan.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Justin Bieberiä syytettiin hiljattain vastuuttomasta kaahailusta, sillä hänen kerrotaan ajaneen yli sallitun nopeusrajoituksen Ferrari-luksusautollaan Calabasasin aidatun asuinalueen sisällä. Eilen kohuräppäri Tyler, The Creator väitti Twitter-tilillään olleensa auton ratissa Bieberin sijaan. Viesti oli ilmeisesti kohdistettu jalkapallotähti Keyshawn Johsonille, joka kertoi TMZ-verkkosivustolle todistaneensa Justin Bieberin ajaneen ylinopeutta Ferrarillaan.