Muotiguru Karl Lagerfeld haluaa naida kissansa: ”En uskonut, että rakastuisin näin”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Muotisuunnittelija Karl Lagerfeld kertoi äskettäin, ettei hän ole käynyt 31 vuoteen kokouksessa. Ökyrikas vanhus ei halua olla mukana yritystensä markkinoinnissa, sillä moinen ajattelu on hänestä epäterveellistä.

79-vuotias muotiguru kertoo nyt olevansa rakastunut lemmikkikissaansa Choupetteen. Otus saa todella osansa hemmottelusta, sillä tällä on muun muassa kaksi hoitajaa, jotka pitävät eläimestä huolta kellon ympäri Pariisissa. Karl Lagerfeld on ostanut kissimirrille iPadin, ja tehny tälle oman Twitter-tilin, jonne eläin saa päivittää ”ajatuksiaan”.

Choupette myös ruokailee äreän muoti-ikonin kanssa samassa ruokapöydässä kuin elämänkumppani ikään. Chanel-suunnittelija kertoi CNN-kanavalle antamassaan haastattelussa olevansa pettynyt siitä, etteivät ihmiset ja eläimet voi mennä laillisesti naimisiin.

– Ei avioliittoa vielä ihmisille ja eläimille. En olisi koskaan uskonut, että rakastuisin näin tähän kissaan, kertoi Karl haastattelussa.

Siamilainen kissa on saanut jo yli 3.300 tykkääjää omalle Facebook-fanisivullaan. Sivustolla kisu nähdään muun muassa omistajansa sylissä hellässä halauksessa. Choupette Lagerfeld harjataan kaksi kertaa päivässä, ja sille annetaan säännöllisiä manikyyrejä. Hoitajat kirjoittavat ylös kaiken, mitä kissa tekee päivän aikana, jotta Karl on asiasta selvillä päästessään kotiin töistä.