Mies lisäsi häpykarvoja ruokaansa – joutui vankilaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kerroimme taannoin tutkimuksesta, jonka mukaan pikaruokaravintoloissa asioiva ihminen syö tietämättään vuodessa jopa 12 häpykarvaa annosten mukana. Suurin osa ihmisistä syö häpykarvoja tahtomattaan, mutta nyt eräs brittimies on lisännyt alapääkarvoitusta ruoka-annokseen tahallisesti – epäonnistuneessa petosyrityksessä.

Iso-Britannian Middlesbroughissa asuva 40-vuotias Lee Tyers illallisti paikallisessa Jamal’s Indian Restaurant -ravintolassa. Mies tilasi annoksen currylla maustettua lammasta, mutta valitti myöhemmin henkilökunnalle, ettei voinut syödä annosta loppuun. Hän kertoi nimittäin löytäneensä ruoan seasta paksuja, kihartuneita karvoja.

ITV-uutissivuston mukaan ravintolan omistaja, Jamal Chowdhury päätti tutkia annokseen päätyneitä karvoja. Jamalin epäilys heräsi hänen huomatessaan niiden olevan ruskeita, kun taas kaikilla ravintolan henkilökunnan edustajilla oli mustat karvat. Alkuperäisessä uutisessa ei kerrota, millä tavoin ruokapaikan omistaja tarkisti jokaisen työntekijän alapääkarvoituksen värin.

Lee Tyers poistui paikalta maksamatta annostaan. Ravintolan valvontakamerat kuitenkin paljastivat, että mies oli itseasiassa lisännyt omia häpykarvojaan ruokansa sekaan. Varsin ala-arvoinen tempaus toi Tyersille tuomion petoksesta. Mies tuomittiin 14 vuorokauden vankeusrangaistukseen, jonka lisäksi hän joutui maksamaan ravintolalle korvauksia noin 46.50 euron edestä.