Tampereen Nuorkauppakamari valittiin Euroopan parhaaksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tampereen Nuorkauppakamari on palkittu Euroopan parhaana nuorkauppakamarina. Valinta julkistettiin Monte Carlossa viikonloppuna järjestetyssä nuorkauppakamarien Euroopan alueen konferenssissa.

Tampereen nuorkauppakamari oli muutenkin menestyksekäs, sillä Euroopan parhaan nuorkauppakamarin palkinnon lisäksi sen järjestämät Sijoitusmessut palkittiin Euroopan parhaana talousprojektina. Palkinnot myönnettiin vuoden 2012 toiminnasta, jolloin puheenjohtajana toimi Juha Raittila ja Sijoitusmessujen projektipäällikkönä Olli Kellokumpu.

– Suomen Nuorkauppakamareissa toiminta tapahtuu paikallisilla tasoilla. Laadukkaat projektit ja korkeatasoinen kamaritoiminta vievät strategiaamme kestävän johtajuuden kehittäjänä eteenpäin, kommentoi Suomen Nuorkauppakamareiden kansallinen puheenjohtaja Henna Väätäinen.

– Tampereen Nuorkauppakamarin Sijoitusmessut ja Tampereen Nuorkauppakamarin palkitseminen Euroopan parhaana nuorkauppakamarina osoittavat, että Tampereella tehdään Euroopan laajuisestikin arvioiden tärkeää ja ansiokasta työtä, Väätäinen jatkaa.

Nuorkauppakamarien Euroopan konferenssi on alueen merkittävin vuotuinen nuorkauppakamaritapahtuma, ja siihen osallistui noin 2 500 nuorkauppakamarilaista. Tapahtuman avasi Monacon ruhtinas Albert II.

Vuonna 1956 perustettu Tampereen Nuorkauppakamari on Suomen suurin nuorkauppakamari, ja sillä on nykyisin 117 jäsentä. Tamperelaiskamari on valittu maailman parhaaksi nuorkauppakamariksi vuosina 1997 ja 2001 sekä Euroopan parhaaksi nuorkauppakamariksi vuosina 2008 ja 2009. Nuorkauppakamarin tarkoituksena on tukea yhteiskunnan positiivista kehitystä ja tarjota jäsenilleen mahdollisuuksia itsensä kehittämiseen ja muun muassa johtamiskoulutukseen. Sen jäsenet tunnetaan positiivisina ja aktiivisina toimijoina yhteiskunnassa.