Elisabetta Canalis häikäisee nettikuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italialainen julkkiskaunotar Elisabetta Canalis tunnetaan näyttelijä George Clooneyn ex-tyttöystävänä. Suhteen päätyttyä vuonna 2011 nainen on ollut muun muassa Pantene-kauneustuotteiden puhenaisena ja poseerannut Lormar-alusvaatemerkin kuvissa.

Nyt tummahiuksinen Elisabetta nähdään Instagram-otoksessa kesäisissä tunnelmissa. Uima-altaalla oloaan viilentelevä kaunotar poseeraa takaapäin otetussa kuvassa mustassa bikiniasussa ja hellehatussa. Canaliksen mallipeppu pääsee otoksessa oikeuksiinsa.

34-vuotias italialainen Elisabetta Canalis tunnetaan mallina ja näyttelijänä. Kotimaassaan hän on suosittu televisiokasvo, joka on näytellyt myös muutamien elokuvien sivurooleissa. Hänen suosituin pestinsä oli kuitenkin Striscia La Notizia -ohjelmassa vuonna 2007. Nainen seurusteli Clooneyn jälkeen jonkin aikaa Jackass-tähti Steve-O:n kanssa. Tällä erää neito deittailee ruotsalaista fitness-ohjaaja Marcus Kowallia.