Nicki Minaj mainostaa sulokkaana – suun kostutus kyseessä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

American Idol -ohjelman tuomaristossa yhden kauden istunut Nicki Minaj tunnetaan viihdemaailman rääväsuuna, joka solvailee ketä tahtoo Twitter-bloginsa välityksellä. Taannoin neito paljasti joutuneensa itse koulukiusaamisen uhriksi.

Nyt 30-vuotias räppäri esiintyy Myx Fusions -viinibrändin mainoskampanjassa, jossa hän esittelee vähäalkoholista viiniä. Nickillä on kuvassa yllään persikan värinen mekko. Viinimerkin edustajan mukaan Minaj symbolisoi kaikkea sitä, mitä kyseinen brändi edustaa – tyyliä, spontaanisuutta ja muutoksen inspiraatiota.

Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash

Nicki Minaj on jo aiemmin paljastanut kasvaneensa keskellä väkivaltaa, sillä hänen isä oli alkoholisti, joka pahoinpiteli Minajin äitiä toistuvasti. Naisesta tuli koulukiusaamisen myötä itsetietoinen tyttö, joka ei antanut kiusaajien liikuttaa hänen elämäänsä suuntaan tai toiseen. Hän ei anna negatiivisille voimille sijaa tänäkään päivänä, vaikka kohtaa suuresti arvostelevia kirjoituksia esimerkiksi internetissä.