Bobbi Kristina sai häädön – näin ”elvisteli” naapureille

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Viime vuonna menehtyneen laulaja Whitney Houstonin tytär Bobbi Kristina on ollut äitinsä kuoleman jälkeen tiuhaan tahtiin otsikoissa. Hän kihlautui velipuolensa Nick Gordonin kanssa ja erosi tästä marraskuussa, mutta on sittemmin palannut takaisin yhteen.

Nyt laulajalegendan tytär on saanut häädön Georgian osavaltiossa, Alpharettassa, sijaitsevasta kodistaan. Syynä olivat naapureiden lukuisat valitukset useiden kuukausien ajan jatkuneesta meluhaitasta. Bobbi Kristina Brown ei kuitenkaan lähtenyt asunnosta mukisematta.

Cjharlin-nimimerkillä kirjoittava Reddit-yhteisöpalvelun käyttäjä jakoi sivustolla kirjeen, jonka suivaantunut tähti jätti naapurustolleen. Vihainen kirje on suunnattu Bobbi Kristinan alakerran naapureille, joiden tekemien valitusten johdosta neitokainen uskoo saaneensa häädön Nick Gordonin kanssa jakamastaan asunnosta.

– Kiitos. Olette kenkiemme pohjassa olevaa p**kaa. Kiitoksia siitä, että teitte vaikeasta vuodesta vielä vaikeamman. Olette surkea pariskunta, ja tulette aina olemaan, kirjeessä kuvaillaan.

– Teillä oli kunnia saada meidät asumaan yläpuolellamme. Ette kestäneet sitä, että kaltaisemme kaunis, nuori pariskunta oli paljon menestyneempi kuin te tulette ikinä olemaan. Toivon, ettei kurjuutenne tartu teidän syyttömään pieneen vauvaanne, kirje jatkuu.

Kuva: Reddit
Kuva: Reddit

Supersuosittu menestyslaulaja Whitney Houston kuoli vain 48-vuotiaana kamppailtuaan useita vuosia kokaiini- ja crack-riippuvuuden kanssa. Myös Bobbi Kristinan isällä Bobby Brownilla on ollut ongelmia päihteiden kanssa, joka lopulta johti hänen ja Whitneyn avioeroon vuonna 2007. Brown kirjautui viime elokuussa katkaisuhoitoon alkoholismin vuoksi, mutta lopetti hoidon vain kolmen viikon jälkeen.