Sofia Hellqvist oli Madeleinen häiden seksikkäin kaunotar – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilen ainakin skandinaavien katseet kääntyivät kohti Tukholmaa, jossa vietettiin jälleen aitoja prinsessahäitä. Taannoin Britanniassa Katen ja Williamin häistä nousi otsikoihin päivän kaunottarena Pippa Middleton, ja samalla tavalla eilen yksi kaunotar oli ylitse muiden.

Morsian oli luonnollisesti päivän kaunein, mutta hyvänä kakkosena tuli Prinssi Carl Philipin avovaimo Sofia Hellqvist, joka käänsi katseita niin paikan päällä Tukholmassa kuin myös kotikatsomoissa. Näyttävä tumma kaunotar oli pukeutunut kirkkoon violettiin iltapukuun.

28-vuotias Sofia Hellqvist on aiheuttanut kohua seurustelullaan Prinssi Carl Philipin kanssa, sillä hän on aiemmin poseerannut alastonmallina ja muissa näyttävissä mallikuvissa. Sofia on ollut myös mukana Paradise Hotel -realitysarjassa ja hän voitti Slitz-miestenlehdessä Miss Slitz -tittelin vuonna 2004. Vuodesta 2011 saakka seurustelleen parin kihlautumista odotetaan jo kuumeisesti.