Uutuustuote makuuhuoneeseen – suuseksisimulaattori naisille

Lifestyle · Stara.fi

Kerroimme taannoin seikkaperäisiä ohjeita siitä miten naiset voivat antaa miehelle kehoa vavisuttavaa suuseksiä. Tasapuolisuuden nimissä esittelemme nyt laitteen, jonka avulla naiset pääsevät nauttimaan simuloidusta suuseksistä.

Kuva: Lovehoney
Kuva: Lovehoney

Mikään ei tietysti voita aitoa suuseksiä, mutta sinkkunaisille on nyt olemassa myös tarkoitukseen sopiva laite, Sqweel-simulaattori. Britannian suurin seksileluja myyvä verkkokauppa Lovehoney kertoo, että Sqweel 2 Oral Sex Simulator on markkinoidensa paras suuseksiautomaatti.

Kuva: Lovehoney
Kuva: Lovehoney

Laitteessa on kymmenen silikonista kieltä, jotka liikkuvat kolmessa eri nopeudessa laitteen rattaalla. Laite maksaa reilut 35 euroa. Tuotteen tilanneet ja sitä testanneet asiakkaat ovat antaneet laitteelle kolme ja puoli tähteä viidestä.