Brooke Vincent säväytti uima-altaalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen näyttelijätär Brooke Vincent paljasti viime vuonna, että seksikäs Rihanna vierailee usein hänen unissaan. Coronation Street -saippuasarjan tähti haaveilee siitä, että saisi näytellä laulajan tyttöystävää kyseisessä sarjassa.

Nyt Brooke on kuvattu nautiskelemassa aurinkoisesta vapaapäivästä Espanjan Marbellassa, jossa hän esitteli myös upeaa bikinivartaloaan paparazzikuvaajille. Samalla hän vietti 21-vuotispäiväänsä.

Manchesterissa syntynyt 21-vuotias Brooke Vincent on näytellyt Coronation Street -televisiosarjassa jo vuodesta 2004. Hän esittää suositussa Coronation Street -saippuasarjassa Sophie Websteriä, joka on lesbo. Brooken mielestä olisi mahtavaa, jos päihdeongelmainen räppäri Snoop Dogg esiintyisi saippuaoopperasarjassa.