Tuomas Virta teki Kesähitin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kuuma kesä 2013 on parhaillaan jo täydellä käynnissä, ja samalla arvaillaan jo kesän kuuminta hittiä. Yksikään kappale ei ole vielä ylitse muiden, joten kisaan mahtuu vielä mukaan. Yksi hyvistä ehdokkaista on uusi tulokas Tuomas Virta, jonka kappale Kesähitti on nyt esittelyssä.

Kesähitti on Tuomas Virran ensimmäinen singlejulkaisu. Miehen itsensä mukaan kappale on ylistys suomalaiselle rock-musiikille, auringolle ja festarikesälle. Nyt verkossa on julkaistu myös kappaleeseen Espanjan Barcelonassa kuvattu musiikkivideo.

– Hyvä kesähitti on sellainen, että se luo mielikuvan kesästä, oli vuodenaika mikä tahansa. Kesähitin pitää saada kuulijan syke nousemaan. Kappale syntyi puolivahingossa, kun istuimme kevään ensimmäisinä aurinkoisina päivinä kitaroidemme kanssa parvekkeella, yhtyeen perustajajäsenet laulaja-lauluntekijä Tuomas Virta sekä kitaristi-lauluntekijä Santtu Ruuska kuvailevat.

Kesähitti-kappaleen miksaajana on toiminut Jesse Vainio, joka tehnyt töitä muun muassa Kaija Koon, Samuli Edelmannin ja Lordin kanssa. Kappaleen masteroinnista on vastannut kansainvälistenkin nimien kanssa työskennellyt Svante Forsbäck. Äänitykseen on osallistunut suositun Sunrise Avenue –yhtyeen muusikoita.