Miss Universumin muodot eivät mahtuneet bikineihin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuonna 2006 Los Angelesissa kruunattiin Miss Universumiksi silloin vasta 18-vuotias puertoricolainen Zuleyka Rivera. Maailman kaunein nainen pyörtyi yllättäen hetkeä myöhemmin lehdistötilaisuuden ja kuvaussession aikana, mutta toipui kuitenkin nopeasti saatuaan vettä.

Eilen Rivera päätyi vuosien tauon jälkeen paparazzikuviin rannalla, jossa hän nautiskeli vapaa-ajastaan yhdessä uuden poikaystävänsä, espanjalaisen kitaristi David Bisbalin kanssa. Pariskunta kävi myös nauttimassa vauhdin hurmasta vesijeteillä, mutta Zuleykan muodot eivät olleet mahtua bikineihin.

25-vuotias puertoricolainen Zuleyka Rivera ei ole juuri julkisuuden valokeilassa paistatellut historiallisen voittonsa jälkeen. Vuonna 2006 hän kertoi aikovansa keskittyä erityisesti AIDS ja HIV -hyväntekeväisyyteen.