Bria Murphy on huippuseksikäs bikinimalli

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosikkikoomikko Eddie Murphy tunnetaan muun muuassa Beverly Hillsin kyttä -elokuvistaan, ja taannoin hän vahvisti olevansa mukana elokuviin perustuvassa televisiosarjassa. Murphy on ollut myös ääninäyttelijänä Shrek ja Mulan-elokuvissa.

Parhaillaan Murphyn perhe on lomailemassa Havaijilla, jossa parrasvaloihin on astunut myös näyttelijän 24-vuotias tytär Bria Murphy. Bria pääsi nimittäin esittelemään mallinmitat täyttävää bikinivartaloaan polskiessaan vedessä yhdessä perheen muiden lasten kanssa.

Edward Regan ”Eddie” Murphy aloitti uransa stand up -koomikkona ja vuonna 1980 hän liittyi Saturday Night Live -komedia-ohjelman tähtikaartiin. Sittemmin hän on esiintynyt lukuisissa elokuvissa, joista tunnetuimpia ovat Isi hoitaa, Dreamgirls, Pähkähullu professori 1-2 ja Eläintohtori 1-3. Näyttelijällä on viisi lasta entisen vaimonsa Nicole Mitchell Murphyn kanssa. Hänellä on myös yksi lapsi Spice Girls -yhtyeestä tutun Melanie Brownin kanssa.