Chris Brown duetoi kuolleen laulajattaren kanssa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen r&b-tähti Chris Brown tunnetaan musiikkiuraansa paremmin väkivaltaiseksi yltyneestä on-off-suhteestaan laulajatar Rihannaan. Brown onnistui taannoin suututtamaan naapurinsa oman talonsa seinään itse maalaamillaan graffiteilla.

Chris Brownin tulevalla X-levyllä vierailee laulaja ja näyttelijätär Aaliyah. Erikoisen duetosta tekee se, että Aaliyah kuoli jo vuonna 2001 traagisesti lento-onnettomuudessa. Kyseessä on laulajattaren ennen kulemaansa nauhoittamaa ennenjulkaisematonta materiaalia.

Rap-Up.com -verkkosivuston mukaan They Don’t Know -kappaleelle on tehty myös musiikkivideo, jota kuvaillaan kunnianosoitukseksi edesmenneelle poptähdelle. Myös toisen r&b-muusikon, Draken, taannoisella Enough Said -singlellä kuultiin Aaliyahin laulua.

Brown ja Rihanna olivat aiemmin onnellisesti yhdessä, kunnes räppäri pahoinpiteli tyttöystävänsä vuonna 2009. Suuri yleisö ei ole vieläkään antanut miehelle anteeksi tämän tekoa, vaan väkivaltaillan jäljet näkyvät hänen urassaan ja suosiossaan.