Hugh Hefner osti 27-sydänkäpyselleen ökykodin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailman tunnetuimman miestenlehden, Playboyn, perustaja Hugh Hefner on nykyään jo 87-vuotias papparainen. Viihdemoguli asteli äskettäin alttarille 27-vuotiaan tyttöystävänsä Crystal Harrisin kanssa. Pariskunnan on huhuttu haaveilevan yhteisestä jälkikasvusta.

Nyt Hugh Hefner on osoittanut nuorikolleen rakkautta materiaalisin keinoin. Viihdemoguli on ostanut viisi miljoonaa dollaria, eli noin 3,8 miljoonaa euroa, maksaneen kartanon Hollywood Hillseiltä. Talossa on neljä makuuhuonetta, uima-allas ja upeat näkymät.

87-vuotias supertähti asuu Crystal Harrisin kanssa maailmankuulussa Playboy-kartanossa. Hugh Hefner ei kuitenkaan itse omista kartanoa, vaan hän vuokraa sitä Playboy Enterprises -yhtiöltään. TMZ-verkkosivuston mukaan Hugh haluaa ostamallaan talolla pitää huolen, että Crystalilla on pramea koti senkin jälkeen, kun hän itse on menehtynyt – mikäli he ovat tuolloin edelleen naimisissa.

Hugh Hefnerin piti mennä naimisiin Crystal Harrisin kanssa jo vuoden 2011 heinäkuussa, mutta Playboy-kaunotar purki kihlauksen vain päiviä ennen häitä. Pariskunta palasi takaisin yhteen muutama kuukausi eron jälkeen. Hugh Hefner on ollut aiemmin naimisissa Mildred Williamsin ja Kimberley Conradin kanssa.