Lizzie Cundy lomaili rohkeassa asussa Ranskassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittien rakastama televisiotähti Lizzie Cundy vietti taannoin kevättä Cannesissa elokuvafestivaalien merkeissä. Silloin puumanainen ikuistettiin useita kertoja näyttävissä bikineissä.

44-vuotias Lizzie ei ole kovin kauas päässyt, sillä eilen hänet kuvattiin Cap Ferrarissa parikymmentä kilometriä Monacosta itään. Hän saapui ökyrikkaiden suosimalle alueelle Tamara Ecclestonen häitä varten. Lizzie oli tapansa mukaan pukeutunut rohkeisiin ja paljastaviin asuihin, joista kaksi päätyi paparazzikuviin.

44-vuotias Lizzie Cundy on brittiläinen televisiojuontaja, malli sekä muodin ja kauneuden asiantuntija. Neitokainen juontaa WAGS World -televisio-ohjelmaa. Hän oli aiemmin naimisissa jalkapalloilija Jason Cundyn kanssa, mutta pari erosi vuonna 1994. Hänellä on kaksi poikaa, Josh ja James.