Grumpy Cat -julkkiskissa valistaa alkoholin vaaroista

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pitkään nettikäyttäjien suosiosta nauttinut julkkiskissa Grumpy Cat naurattaa yksinkertaisen nerokkaalla huumorillaan. Hauskat meemit leviävät etenkin sosiaalisen median parissa nopeasti käyttäjältä toiselle. Nyt äkäiseltä näyttävä kissa nähdään kuitenkin myös netin ulkopuolella.

Kuva: Reddit
Kuva: Reddit

Kulmat kurtussa valokuvissa poseeraava kissa antaa lyhyen ytimekkäitä viestejä kuviensa kautta. Yleensä kuvien teksteissä on negatiivinen sävy, mutta nyt suu mutrullaan oleva katti on päässyt poseeraamaan hyvän asian puolesta.

Kissankokoisilla kirjaimilla varustettu tienvarsimainos pysäyttää nuoret Pennsylvaniassa. Alkoholin vastaisessa mainoksessa lukee: ”Pitäisikö päättäjäistansseissa juoda?”. Grumpy Cat vastaa lyhyesti ja ytimekkäästi: ”Ei”.

Mainoksen on tietenkin tarkoitus vedota nuorisoon, mutta moni Redditissä kuvan nähnyt harmittelee, että nyt on mainostoimisto ymmärtänyt elämästä valittavan kissan pirran väärin. Grumpy Catille suunnitellaan parhaillaan omaa elokuvaa.