Kim Dotcom hehkuttaa suomalaisartistia: ”He jopa laulavat minusta!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla erityisesti kiistellyn Megaupload-palvelun perustajana tunnettu suomalainen monimiljonääri Kim Dotcom nousi otsikoihin, kun hänen Uudessa-Seelannissa sijaitsevaan kartanoonsa tehtiin poliisirynnäkkö ja Yhdysvallat vaati viranomaisia luovuttamaan hänet Yhdysvaltoihin.

Alunperin hakkerina tunnetuksi tulleella ja hakkerointiensa takia vankilassakin istuneella nettimiljonäärillä on nykyisin Twitterissä yli 300.000 seuraajaa, ja nyt hän on hehkuttanut mikroblogissaan suomalaisen räppärin tuoretta videota.

Kyseessä on Spektin kappale Teen mitä haluun, jossa vierailevana vokalistina nähdään ja kuullaan Setä Tamu. Kim Dotcom muistaa mainita, että hänet on itsekin huomioitu kappaleessa.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Kim Dotcomin kartanoon tehtiin tammikuussa 2002 näyttävä isku, jonka aikana kartanon päärakennuksen katolla liehui Suomen lippu. Hänen perustamansa Megaupload-palvelun väitetään välittäneen jopa 500 miljoonan dollarin edestä tekijänoikeuksien alaista materiaalia. Palvelulla oli parhaimmillaan peräti 150 miljoonaa rekisteröitynyttä käyttäjää. Tammikuussa 2013 Kim Dotcom käynnisti uuden Mega-nimisen pilvipalvelunsa, jonka tiedot on salattu.