Moni uskoton nainen on kokeillut myös lesboseksiä

Lifestyle · Stara.fi

Varatuille tarkoitettu treffisivusto Victoria Milan on tehnyt kyselyn koskien suomalaisten käyttäjiensä seksikokemuksista samaa sukupuolta olevien kanssa. Kyselyyn osallistuivat myös treffisivuston heteroiksi ilmoittautuneet käyttäjät.

Valtaosalla suomalaisista naispettäjistä on kokemus seksistä toisen naisen kanssa. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että nämä naiset olisivat kaikki todellisuudessa homoseksuaaleja. Kyselyn perusteella monelle Victoria Milanin käyttäjille seksi samaa sukupuolta olevan henkilön kanssa on vain yksi heidän monista fantasioistaan.

Kyselyn mukaan 38 prosenttia toisen naisen kanssa peuhanneista naispettäjistä vakuuttaa, että kyse oli vain suudelmasta tai pienestä flirttailusta. Loput kertovat harrastaneensa perinteistä, loppuun asti vietyä seksiä.

– Suomalaisille naiskäyttäjillemme on tärkeää tuntea itsensä vapaaksi ja itsenäiseksi, joten heille romanssi toisen naisen kanssa on vain yksi tapa toteuttaa seksuaalisuuttaan, Victoria Milanin perustaja Sigurd Vedal kertoo.

Kyselyn perusteella näyttää siltä, että fantasioiden toteuttamisen lisäksi monet naiset päätyvät sänkyyn samaa sukupuolta olevan kanssa siksi, että kokevat heidän ymmärtävän paremmin toistensa tarpeita.

Oletko pettänyt kumppaniasi samaa sukupuolta olevan henkilön kanssa?

Kyllä – naiset 36%, miehet 24%En – naiset 21%, miehet 41%En, mutta olen fantasioinut siitä – naiset 43%, miehet 35%

Minkälainen seksuaalinen kokemuksenne oli?

Nettiflirttailua – naiset 20%, miehet 45%Suutelua – naiset 38%, miehet 27%Seksiä – naiset 27%, miehet 18%Rakkautta – naiset 15%, miehet 10%

Miksi petit kumppaniasi samaa sukupuolta olevan henkilön kanssa?

Toteuttaakseni seksifantasiani – naiset 45%, miehet 38%Koska tunsin, että minua ymmärretään – naiset 28%, miehet 12%Halusin vain kokeilla – naiset 27%, miehet 50%

Nautitko siitä?

Kyllä ja haluan kokea sen uudestaan – naiset 19%, miehet 31%Kyllä, mutta en halua kokea sitä uudestaan – naiset 56%, miehet 37%En – naiset 25%, miehet 32%