Provinssirockin kattaukseen viime hetken lisäys

Viihdeuutiset · Stara.fi

Provinssirock käynnistyy perjantaina Seinäjoella. Nyt Provinssin perjantain Renegade-illan kattaus on vahvistunut vielä yhdellä ulkomaisella artistilla, kun englantilainen London Elektricity esiintyy tapahtumassa.

Steve Aokin tähdittämään kokonaisuuteen tulee viime hetken lisäyksenä englantilainen DJ London Elektricity. Viisi albumia vaihtelevilla kokoonpanoilla julkaissut DJ Tony Colman tunnetaan myös levy-yhtiöstään Hospital Recordsista. London Elektricity edustaa tyyliltään drum’n’bassia ja hänen kalustoonsa kuuluvat perinteiset vinyylisoittimet. Perjantain Renegade Electrostagen ohjelman avaa Huoratron.

Renegaden lauantain aikatauluissa on tapahtunut matka-aikatauluista johtuva muutos. Illan päättäkin Netsky, joka esiintyy suomessa ensimmäistä kertaa live-kokoopanollaan. Netsky kiirehtii paikalle suoraan Hollannin Pinkpop-festivaaleilta.