Teinipojat raskaana – mainoskampanja hämmentää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teiniraskaudet ovat yleistyneet huolestuttavalla nopeudella viime vuosikymmenien aikana. Muutama vuosi sitten MTV-viihdekanava lanseerasi jopa realityohjelman, jossa seurataan teiniäitien värikästä elämää.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Teinityttöjen raskauksien ehkäisyn eteen on maailmalla lanseerattu lukemattomia kampanjoita, joiden teho on vaihdellut hyvinkin paljon. Nyt tuorein kampanjoista on tainnut osua oikeaan kohtaan, sillä se on ainakin huomioitu laajasti sosiaalisessa mediassa.

Yhdysvaltojen Chicagossa parhaillaan käynnissä olevan valistuskampanjan kohderyhmää ovat teini-ikäisten tyttöjen lisäksi nyt myös pojat, ja kampanjan tähdetkin ovat teinipoikia. Kaiken lisäksi nämä teinipojat ovat mainoksissa raskaana. Mainoksen tekstissä kysytään, että onko tilanne ”Odottamatonta?”.

Kuva: Splash
Kuva: Splash