Julkkisfutari Wayne Rooney sai toisen lapsen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Julkkisfutari Wayne Rooney joutui vuonna 2010 seksiskandaalin keskiöön, kun hän jäi kiinni uskottomuudesta prostituoitujen kanssa samalla kun hänen Coleen-vaimonsa oli raskaana. Äskettäin Coleen synnytti pariskunnalle toisen lapsen.

Coleen Rooney synnytti jalkapallolegendalle toisen pojan, jonka nimeksi annettiin Klay Anthony. Pariskunnalla on jo entuudestaan Kai-niminen poika, ja pariskunta haaveilee Female Firstin mukaan yhteensä neljästä lapsesta. Coleen tahtoisikin olla kokopäiväinen kotiäiti.

Jalkapalloilijan vaimo Coleen Rooney on pysytellyt viihdelehtien otsikoissa erityisesti siksi, että hän on yksi harvoista julkkiskaunottarista, joiden vartalo on niin sanotusti normaalikokoinen. Neitokainen on tehnyt töitä muun muuassa OK!-lehden kolumnistina ja televisiojuontajana. Naisen omaisuuden tiedetään olevan noin kymmenen miljoonaa euroa.