Paige Butcherilla rannan täydellisin bikinivartalo

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Koomikko ja näyttelijä Eddie Murphy muistetaan monista legendaarisista elokuvista, kuten Beverly Hillsin kyttä, Pähkähullu professori, Tower Heist ja Shrek. Mies on deittaillut elämänsä aikana monia julkkisnaisia, kuten Spice Girls -yhtyeen Melanie Brownia.

Nyt Eddien käsipuolessa kulkee kuitenkin tulikuuma mallihottis Paige Butcher. Australialainen kaunotar on nähty Maxim ja Fitness-lehtien kansikuvissa ja hän oli aiemmin Ecada Sunset -tuoksun keulakuva. Kaunotar on viettänyt viime ajat lomailemassa Havaijilla, ja paparazzit ikuistivat hänen täydellisyyttä hipovan bikinivartalonsa kuviin.

Paige Butcher deittaili aiemmin miesmalli Tyson Beckfordia. Hän on myös aiemmin tapaillut rikasta bisnesmoguli ja räppäri Russell Simmonsia. Tällä hetkellä neitokainen on koomikko Eddie Murphyn tyttöystävä.