Hobitti saa jatkoa – Evangeline Lily häikäisee trailerissa

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Yksi vuoden 2012 odotetuimmista elokuvista oli epäilemättä Hobitti: Odottamaton matka. Nyt J.R.R. Tolkienin romaaniin perustuvan elokuvan fanit ovat saaneet jälleen pienen palan lisää hobittien seikkailusta, sillä elokuvan jatko-osan traileri on julkaistu.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Hobitti: Odottamaton matka -elokuvan jatko-osa Hobitti: Smaugin autioittama maa -elokuva saapuu elokuvateattereihin tämän vuoden joulukuussa. Tiistaina julkaistussa trailerissa nähdään, kuinka tarinassa seikkailevat kääpiöt kohtaavat ensimmäistä kertaa Smaug-lohikäärmeen. Loppuvuodesta ilmestyvä elokuva on osa kolmen elokuvan trilogiaa.

Hobitti: Smaugin autioittama maa -elokuvassa tullaan näkemään edellisestä Hobitti-elokuvasta tutuksi tulleiden tähtien lisäksi myös uusia kasvoja. Esimerkiksi Lost-sarjasta maailmanmaineeseen noussut kaunotar Evangeline Lily ja Taru Sormusten Herrasta -trilogiasta tutuksi tullut Orlando Bloom tähdittävät elokuvaa.

Myös uudessa Star Trek Into Darkness -elokuvassa nähtävällä Benedict Cumberbatchillä on rooli toisessa Hobitti-elokuvassa Smaugin ääninäyttelijänä.

Hobitti – Odottamaton matka -elokuva kertoi ajasta ennen Frodon legendaarista sormusmatkaa. Keskimaahan sijoittuva seikkailutarina tapahtuu ajallisesti 60 vuotta ennen Taru sormusten herrasta -saagaa. Elokuvassa Bilbo Reppuli lähtee eeppiselle matkalle 13 kääpiön ja heidän johtajansa kanssa. Hobitti: Smaugin autioittama maa -elokuvan jälkeen trilogiassa ilmestyy vielä Hobitti: Sinne ja takaisin -nimellä kulkeva elokuva.