Mielenosoittajat rinnat paljaana leffabileisiin – turvamiehet taltuttivat näyttävästi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mielenosoittajien päätavoitteena on lähes poikkeuksetta saada omalle asialleen mahdollisimman paljon medianäkyvyyttä. Sellaisen saamisessa auttaa luonnollisesti oikein valittu näkyvä paikka sekä tietenkin myös erityisesti naisilla paljas pinta.

Nyt elokuvatuottajien kesäjuhliin on tehty Berliinissä näyttävä isku, jossa kolme naista riisui ylävartalonsa täysin paljaaksi ja sen jälkeen ryntäsi rinnat paljaana punaiselle matolle. Paikalla oli runsaasti turvamiehiä, koska Saksan liittokansleri Angela Merkel oli vierailemassa tilaisuudessa.

Turvamiehet reagoivat iskuun nopeasti ja retuuttivat puolialastomat naiset pois punaiselta matolta. Kuvaajat saivat kuitenkin ikuistettua myös tilanteen, jossa turvamiehet pitivät taltutettuja topless-naisia maassa odottamassa kuljetusta pois.