Tätä ei ole ennen nähty! Miss USA -voittajia alastonkuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin eläinsuojeluun keskittyviin järjestöihin lukeutuva PETA tunnetaan erityisesti siitä, että lukuisat julkkistähdet ovat poseeranneet täysin alastomana sen kampanjoissa. Nyt nakukuvissa poseeranneiden lista on kasvanut misseillä.

Neljä entistä Miss USA -voittajaa on nimittäin uskaltautunut poseeraamaan tuoreen kampanjan markkinointikuvassa täysin alastomana. Vastaavaa poseerausta ei ole koskaan aiemmin missimaailmassa nähty.

Turkiksia vastustavassa valokuvassa alastomana nähdään Miss USA 2004 Shandi Finnessey sekä vuoden 2003 missi Susie Castillo, vuoden 1995 missi Shanna Moakler ja vuoden 2011 missi Alyssa Campanella. Missit toivovat, että missiorganisaatiot lopettaisivat tradition, jossa missivoittajalle annetaan palkinnoksi minkkiturkki.