Rihanna ei kykene pitämään näppejään erossa jalkovälistään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Popkaunotar Rihanna on ollut runsaasti otsikoissa Amanda Bynesin Twitter-haukkujen ja Chris Brownin eron takia. Äskettäin hän haastoi Topshop-kauppaketjun oikeuteen kuvansa luvattomasta käyttämisestä yhtiön paidoissa.

25-vuotias on parhaillaan Diamonds World Tour -maailmankiertueella, ja nyt Manchesterin keikalta saatiin verkkoon kattava kuvakooste. Tällä kertaa päähuomio kiinnittyi kuitenkin erityisesti Rihannan maneeriin, jossa hän koskettelee toistuvasti jalkoväliään lukemattomia kertoja keikkansa aikana.

Chris Brown erosi Rihannasta jälleen kuluvan vuoden huhtikuussa. Chris Brownin on sittemmin huhuttu ottaneen kontaktia entiseen Karrueche Tran -tyttöystäväänsä, jonka kanssa hänellä on niin ikään käynnissä on-off -suhde. Chris voi pian joutua tosin eroon pitkäksi aikaa molemmista naisista, sillä hän voi joutua vankilaan törttöilyjensä takia.