Treeni meni överiksi? Popkomistuksen sixpack saa haukkomaan henkeä!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittipoppari Craig David nousi kuuluisuuteen 2000-luvun taitteessa laulamalla Artful Dodgerin Re-Rewind-singlellä. Mies on sittemmin julkaissut kuusi sooloalbumia ja saavuttanut menestyksekkään uran.

32-vuotias poptähti harrastaa aktiivisesti liikuntaa, ja viime aikoina hänen treeninsä on ollut tavallistakin kovempi. Craig julkaisi Instagram-sivustolla lihaksikkaan otoksen, joka saa monen katsojan todennäköisesti haukkomaan henkeään. Miehen rasvaprosentti näyttää kuvan perusteella olevan nolla.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Taannoin Craig David ilahdutti erästä pariskuntaa ilmestymällä heidän häihinsä. Theo Coyne ja Lisa Potter-Dixon tekivät musiikkivideon, jossa he lauloivat itse tehdyillä lyriikoillaan Seven Days -biisiä. Tähti esitti lopulta tunnin mittaisen show’n heidän häissään.