Miley Cyrusin julkkisperhe hajosi – äiti on hakenut avioeroa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Miley Cyrus murtui vuonna 2011 saatuaan tietää, että hänen vanhempansa olivat hakeneet avioeroa. Countrymusiikin supertähti Billy Ray Cyrus ja hänen vaimonsa Tish kuitenkin peruivat myöhemmin eronsa. Nyt tilanne on jälleen ajautunut avioeroon.

Edellisellä kerralla Billy Ray Cyrus haki avieroa, mutta tällä kertaa Tish on jättänyt avioerohakemuksen. Julkkispari on ollut naimisissa 19 vuoden ajan ja heillä on viisi lasta. Heistä tunnetuin on poptähti ja näyttelijä Miley Cyrus. Tish-äiti haluaa 13-vuotiaan Noah-tyttären täyden huoltajuuden.

Vuonna 2011 Billy Ray perusteli avioerohakemuksensa perumista perheen yhtenäisyydellä.

– Inhoan sanoa sen, mutta kyllä. Tekisin nyt suoralta kädeltä toisenlaisen päätöksen, jotta perheeni voisi vielä olla koossa ja kaikki olisi turvallista, onnellista ja normaalia. Se olisi upeaa. Pyyhkisin viime vuodet pois sekunnissa, jos se olisi mahdollista, Billy Ray Cyrus kertoi.