Team City Challenge valtaa Tampereen elokuussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomeen kesään kuuluvat erilaiset vauhdikkaat kisailut, ja eräs niistä järjestetään Tampereella 17. elokuuta. Kyseessä on liikunnallinen kaupunkitapahtuma Team City Challenge, jossa joukkueet kisailevat haastavilla rasteilla ympäri kaupunkia.

teamcitychallenge2012

Kilpailussa yhdistyvät seikkailu, kaupunkituntemus ja extreme-lajit, ja kilpailuun osallistujilta vaaditaan kuntoa, kekseliäisyyttä ja tiimityöskentelytaitoja. Rastit vaihtuvat joka vuosi, eikä niistä kerrota etukäteen kilpailijoille.

– Viime vuoden kilpailussa Varalassa kilpailijat saivat olla tarkkana etteivät astu harhaan, sillä urheiluopistolla edettiin viiden metrin korkeuksissa upealla köysiradalla, kisapäällikkö Ville Vuolukka kertoo.

Viime vuonna Limaliuku-rastilla kisaajat ottivat vauhtia ja hyppäsivät liukumaan 50-metriselle matolle, jolle oli levitetty mäntysuopaa. Tuolloin ennätysliuku oli kisapäällikön mukaan noin 42 metriä. Tänä vuonna kilpa-, harraste- tai firmasarjoihin odotetaan yhteensä peräti 500 kilpailijaa. Lisätiedot tapahtuman verkkosivuilta osoitteessa teamcitychallenge.com.