Magdalena Frackowiak riisui puistossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailman kuumimpiin nouseviin tähtiin lukeutuu tällä hetkellä Magdalena Frackowiak, joka on puolalaissyntyinen kaunotar. Hän on tehnyt kansainvälistä uraa jo seitsemän vuoden ajan, ja pian neitokaisen odotetaan tekevän läpimurtonsa.

Nykyisin New Yorkissa asuva Magdalena Frackowiak on parhaillaan Puolassa, jossa hän yllätti toden teolla varsovalaisessa puistossa kävelleet ihmiset. Magdalena nimittäin nähtiin poseeraamassa puiden siimeksessä hyvin hyvin vähissä vaatteissa.

28-vuotias puolalainen Magdalena Frackowiak on supermalli, joka aloitti kansainvälisen uransa vuonna 2006. Tammikuussa 2013 hän nousi sijalle 23. Models.com-verkkojulkaisun Top 50 Models -listalla. Magdalena päätyi aikoinaan malliuralle 16-vuotiaana, kun hänen äitinsä lähetti tyttären valokuvia mallikilpailuun. Frackowiak voitti kisan ja sai mallisopimuksen. Nykyisin hän toimii esimerkiksi Victoria’s Secretin mallina.