Megan Fox palasi julkisuuteen – tältä seksipommi näyttää nykyisin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miljoonien miesten päiväunien kohde Megan Fox synnytti viime vuoden syyskuussa Noah-pojan, ja sen jälkeen hän vähensi huomattavasti julkisia esiintymisiä. Pian Megan nähdään kuitenkin Teenage Mutant Ninja Turtles -elokuvassa.

Nyt kaunotar on palannut julkisuuteen. Megan Fox näyttelee Teenage Mutant Ninja Turtles -elokuvassa mutanttininjakilpikonnien ihmisystävää, toimittaja April O’Neilliä. Nyt hän on ollut kuvausten lomassa kertomassa elokuvastaan MTV-kanavan haastattelussa New Yorkin Manhattanilla.

Teinimutanttininjakilpikonnat ovat aikaisemmin seikkailleet sarjakuvissa, viidessä elokuvassa ja lukuisissa animaatiosarjoissa. Michael Bayn Turtles-elokuva joutui taannoin vastatuuleen sarjan fanien osalta, sillä kilpikonnien taustatarinaa aiottiin muuttaa valkokangasta varten. Sittemmin projekti aloitettiin alusta uuden käsikirjoituksen kera.

Megan Fox on naimisissa näyttelijäkomistus Brian Austin Greenin kanssa. Seksisymboli aiheutti mediassa aikoinaan kohua saatuaan potkut Transformers 3 -elokuvasta, kun Fox haukkui elokuvasarjan ohjaaja Michael Bayta ja vertasi tätä Hitleriin. Viime vuonna Fox esiintyi kolmessa elokuvassa, kuten This Is 40 ja Diktaattori.