Eddie Murphyn tyttöystävä rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Eddie Murphy on viettänyt viime vuosina hiljaiseloa viihdelehtien otsikoista, mutta nyt hän on tehnyt paluun. Tosin poikkeuksellisen näyttävän tyttöystävänsä merkeissä.

Tällä viikolla Murphy on lomaillut perheineen rannalla, ja mukana on ollut myös nykyinen tyttöystävä, mallikaunotar Paige Butcher. Nyt timmi kaunotar nähdään paparazzikuvissa bikineissä.

Australialainen Paige Butcher on nähty Maxim ja Fitness-lehtien kansikuvissa ja Ecada Sunsetin keulakuvana. Paige Butcher deittaili aiemmin miesmalli Tyson Beckfordia. Hän on myös aiemmin tapaillut rikasta bisnesmoguli ja räppäri Russell Simmonsia.

Eddie Murphy muistetaan monista hittielokuvista, kuten Beverly Hillsin kyttä, Pähkähullu professori, Tower Heist ja Shrek. Mies on deittaillut elämänsä aikana monia julkkisnaisia, kuten Spice Girls -yhtyeen Melanie Brownia.