Amanda Bynes ihastui näyttelijäkomistukseen – haukkui tämän kihlatun

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kohutähti Amanda Bynesin huulilla on viime aikoina pyörinyt sama levy, sillä hän on tylyttänyt julkkista toisensa jälkeen rumaksi. Draken, Rihannan ja Courtney Loven jälkeen neitokaisen hampaisiin on päätynyt Miley Cyrus.

Amanda twiittasi vastikään ihannoivansa syvästi Cyruksen kihlattua, Liam Hemsworthia. Uuden ihastuksen kehitellyt sekoileva tähti päättikin sen jälkeen suunnata sanalliset nuolensa popparia kohtaan. Amanda ilmoitti Twitter-blogissaan yksiselitteisesti, ettei arvosta neidon ulkomuotoa.

– Olet ruma, kirjoitti Amanda Bynes blogiinsa lisäämänsä Mileyn kuvan viereen.

Hän katsoi oikeudekseen haukkua popkaunotarta, koska jakaa yhteisen menneisyyden Hemsworthin kanssa. Bynesillä ja Hemsworthilla oli Female First -lehden mukaan sutinaa vuonna 2009.

Miley Cyrus on sittemmin kommentoinut vihaviestiä, ja sanoo Bynesin Twitter-hyökkäysten olevan säälittäviä. Hän kertoo, ettei halua lisätä enää vettä myllyyn. Poppari paljasti toivoneensa, että Amanda kykenisi tekemään paluun viihdebisnekseen. Hän kuitenkin muutti mielensä saatuaan kohutähdeltä törkeän viestin.