Tamara Ecclestone lomailee hulppealla ökyjahdilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme viime viikolla kuinka F1-moguli Bernie Ecclestonen vanhin tytär Tamara Ecclestone avioitui näyttävästi Etelä-Ranskassa järjestetyissä luksushäissä. Upporikkaan perheen tytär suuntasi sittemmin viettämään kuherruskuukauttaan.

Pankkiiri Jay Rutlandin kanssa avioitunut Tamara nautiskelee parhaillaan olostaan Välimerellä seilaavalla peräti 65 metriä pitkällä Silver Angel -huvijahdilla. Julkisuuteen päätyneiden kuvien perusteella kyseessä on luksuksen huipentuma, sillä jahdin sisäosat muistuttavat lähinnä ökyluokan hotellia. Vuonna 2009 valmistuneen aluksen sisustuksen on suunnitellut Argent Design. Henkilökuntaa ”paatilla” on peräti 21, ja vuokrahinta on 450.000 dollaria viikolta.

Ennen kuherruskuukauden reissuun lähtöään tuore aviopari juhlisti avioitumistaan valkoisella väriteemalla järjestetyillä rantapartyilla, joissa viini virtasi ja hauskaa riitti. Seurapiirikaunotar oli juhlien kuningatar valkoisessa sifonkipaidassaan ja bikineissä. 28-vuotias Tamara otti bileistä kaiken irti ja näytti humaltuneen yhtä paljon rakkaudesta kuin nautiskelemistaan drinksuista.