Amanda Bynes vuodattaa: ”Rumat ihmiset syyllisiä!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltalainen näyttelijätär ja kyseenalaisissa kohuotsikoissa koko alkuvuoden viihtynyt Amanda Bynes on kertonut verkossa elämänsä helpottuneen taannoisen nenäleikkauksen myötä. Nyt neitokainen on paljastanut tietävänsä syyn, miksi kaikki silti inhoavat häntä.

Twitter-profiilissaan ongelmistaan avautunut näyttelijätär syyttää huonosta maineestaan rumia ja kateellisia ihmisiä. Hän kirjoittaa, että on joutunut rumien naisten ja miesten kiusaamisen kohteeksi.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Vastikään skitsofreniaepäilyjen keskiössä viihtynyt Amanda pitää itseään itsevarmojen twiittaustensa perusteella varsin hyvännäköisenä naisena. Silti julkkisneito ei aio lopettaa kauneusoperaatioita vastaisuudessakaan, vaan suunnittelee jo seuraavaa korjausleikkausta. Hän kehui tulevia leikkauksia taannoin pieniksi, mutta mahtaviksi operaatioiksi, jotka toteutetaan ilman nukutusta yleispuudutuksen avulla.

Kaikki tuntuvat olevan Amanda Bynesin touhuihin kyllästyneitä – ulkonäöstä riippumatta. Sen lisäksi, että Amandan vanhemmat yrittivät saada 27-vuotiaan tyttärensä hiljattain holhouksensa alaiseksi, onnistui neitokainen järjestämään itselleen häädön New Yorkin luksusasunnostaan naapureiden toimesta.