Näyttelijätär kuntoili näyttävästi – bikineissä tietenkin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijätär Briana Evigan lienee suurimmalle osalle suomalaisia vielä uusi tuttavuus, vaikka hänet on nähty valkokankaalla jo useissa elokuvissa. Pelkästään vuonna 2012 hän tähditti kolmea elokuvaa ja tänä vuonna kahta.

Nyt Briana Evigan on kuvattu kuntoilemassa Havaijilla, jossa hän on parhaillaan lomailemassa. Kyse ei kuitenkaan ole mistään löhölomasta, sillä Briana nähtiin ensin uimassa bikinit yllään ja sen jälkeen ohjelmassa oli juoksulenkki lähes samassa asussa.

26-vuotias Briana Evigan on amerikkalainen näyttelijätär, jonka elokuvauran kohokohta on vielä toistaiseksi vuonna 2008 ensi-iltansa saanut Step Up 2, josta hänet ja vastanäyttelijä saivat kunniamaininnan vuoden parhaasta suudelmasta valkokankaalla. Vuonna 2008 Briana Evigan debytoi laulajana ja on sittemmin julkaissut neljä singleä.