Doutzen Kroes alusvaatekuvissa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hollantilainen supermalli Doutzen Kroes ikuistettiin juuri H&M-vaatemerkin mallikuviin, joissa hän esitteli bikiniasuja seksikkäänä lehmityttönä. 28-vuotias malli tienaa erinomaisesti, sillä hän on muun muassa Victoria’s Secret -merkin listoilla.

Nyt Doutzen poseeraa kyseisen alusvaatemerkin kuvissa. Hänet nähdään pitsiunelmissa ja myös sporttiliiveissä. Kroes on poikansa Phyllon Joyn syntymän jälkeen treenannut vartalonsa entistä ehompaan kuntoon.

Hollantilaissyntyinen Doutzen Kroes on poseerannut muun muuassa Time, Harper’s Bazaar ja Numero-lehtien kansikuvissa ja Victoria’s Secretin, L’Orealin ja Calvin Kleinin mainoskasvona. Lisäksi hän on toiminut mainoskasvona useille luksusmerkeille. Hän on Forbes-lehden mukaan yli kuuden miljoonan dollarin vuosituloillaan maailman viidenneksi parhaiten ansaitseva supermalli.